9,4
513 beoordelingen
team-nl-1140x420.jpg

De sportieve Toyota TeamNL selectie

Met een voordeel tot wel € 4.500,-

Klaar voor de start? Maak dan nu kennis met Toyota’s sportieve TeamNL selectie: de Aygo, Yaris, Corolla Hatchback, Corolla Touring Sports, C-HR en RAV4. Profiteer van een voordeel tot wel € 4.500,- én krijg een goedgevulde TeamNL goodiebag cadeau!

TeamNL Edities

Toyota’s speciale TeamNL Edities zijn stuk voor stuk rijk uitgerust met o.a. lichtmetalen velgen, allerlei innovatieve features en natuurlijk de officiële TeamNL badge. Verder staan ze garant voor sportieve prestaties en zijn ze uiterst scherp geprijsd. Uw voordeel kan bij inruil oplopen tot wel € 4.500,-! Bezoek uiterlijk 31 augustus de Toyota dealer en ga ook voor de winst!

team-nl-badge-555x249.jpg

Kies uw TeamNL editie

De sportieve Aygo TeamNL

De sportieve Yaris TeamNL

De sportieve Corolla Hatchback TeamNL

De sportieve Corolla Touring Sports TeamNL

De sportieve C-HR TeamNL

De sportieve RAV4 TeamNL

Gratis TeamNL goodiebag

Om onze Olympische en Paralympische sporters in stijl aan te moedigen, ontvangt u bij aanschaf van uw favoriete actiemodel ook nog de officiële TeamNL goodiebag! Deze goodiebag bestaat uit: een stevige rugzak, TeamNL cap, TeamNL zonnebril en TeamNL handdoek.

team-nl-sl-goodiebag-555x249.jpg
Start Your Impossible; haal het beste uit jezelf

Toyota denkt bij mobiliteit verder dan alleen auto’s. Het gaat ook om het aangaan van uitdagingen en het realiseren van dromen. Tijdens de Olympische en Paralympische Spelen geniet heel de wereld van atleten die tot het uiterste gaan. Atleten die laten zien dat met de kracht van beweging niets onhaalbaar of onmogelijk is. Deze idealen maken ons al jarenlang tot een trotse partner van de Olympische en Paralympische Spelen.

Meer over Start Your Impossible
Disclaimer

Actieperiode loopt van 01-07-2021 t/m 31-08-2021 (uiterste registratiedatum 31-12-2021). Geldig op nieuwe modellen. Prijs inclusief BPM, BTW en kosten rijklaar maken. Extra inruilwaarde is niet geldig i.c.m. Private Lease. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Vraag uw Toyota dealer naar de voorwaarden.