9,4
511 beoordelingen
van-oijen-verhuur.jpg

Van Oijen Autoverhuur

Uw partner in flexibele mobiliteit

Over onze verhuurtak

In 2015, het jaar waarin wij ons 50-jarige bestaan hebben gevierd, zijn wij begonnen met het verhuren van auto's. Ons verhuurassortiment bestaat uit nieuwe of jong gebruikte auto's. Alle auto's zijn deskundig onderhouden door onze monteurs. U gaat dus altijd met een gerust hart op pad.

Het huren van een auto past helemaal in deze tijd waarin flexibiliteit hoogtij viert. Banen zijn niet meer voor een leven, maar vaak tijdelijk. Werkgevers kunnen in overleg met ons, gedurende de contractperiode van een tijdelijke werknemer, een auto huren.

Een particuliere klant die opzoek is naar flexibele mobiliteit, is bij ons aan het juiste adres. Van 1 dag tot >1 jaar voorzien wij bedrijven en particulieren van de gewenste auto. Hierbij ligt de nadruk op kwaliteit, service en betrouwbaarheid in combinatie met aantrekkelijke tarieven. Wie een invulling van zijn vervoerswens zoekt, kan contact met ons opnemen en wij gaan op zoek naar een juiste oplossing

Ons verhuurassortiment is zeer ruim. U wilt een weekendje weg met het gezin, uw auto is te klein om goederen te vervoeren of u heeft tijdelijk een extra auto nodig? Wij denken met u mee en samen vinden we de geschikte auto.

Kijk voor ons verhuurassortiment op onze verhuursite. Hier kunt u ook rechtstreeks een aanvraagformulier invullen. Mocht het gewenste model niet op onze autoverhuursite staan, neem dan contact met ons op via 0487-591374 of verhuur@auto-oyen.nl.

Klik op onderstaande link om naar de site van Van Oijen Autoverhuur te gaan.

Ga naar de Autoverhuursite