9,4
513 beoordelingen
hzc-1440x430_tcm-22-1731219.jpg

Hybride Zekerheid Controle

Onderhoud Toyota hybride

De Hybride Zekerheid Controle is een controle van de hybride technologie in jouw auto. De dealer controleert de hybridetechnologie standaard tijdens elke onderhoudsbeurt bij de onderhoudspakketten Standaard en Compleet. Bij het onderhoudspakket Budget is de Hybride Zekerheid Controle additioneel aan te schaffen voor nooit meer dan € 69,95 in combinatie met onderhoud.

Voordelen Hybride Zekerheid Controle:
 • Je ontvangt een overdraagbaar certificaat

 • Extra zekerheid op jouw hybride batterijpakket

 • Zorgeloos blijven rijden tijdens de dekkingsperiode

Plan je werkplaatsafspraak
Dekking op jouw hybride batterijpakket

Na het doorlopen van de controle ontvang je een overdraagbaar certificaat. Met dit certificaat heb je een jaar lang of maximaal 15.000 kilometer recht op kosteloos herstel van het hybride batterijpakket bij een defect. Zelfs als het hybride batterijpakket geheel moet worden vervangen, lost de Toyota dealer dit kosteloos voor je op.

Wanneer de Toyota hybride laten controleren?

Alle onderdelen van het hybride systeem zijn bij Toyota standaard voorzien van een fabrieksgarantie van 5 jaar of 100.000 km. Wij adviseren je om voor een onderhoudsbeurt te kiezen voor de onderhoudspakketten Standaard of Compleet, daarbij word de hybride technologie van jouw Toyota meteen gecontroleerd met een Hybride Zekerheid Controle. Indien je jouw Toyota laat onderhouden volgens het onderhoudsvoorschrift geniet jouw Toyota tot 15 jaar zekerheid op het hybridebatterijpakket.

Kies je voor het onderhoudspakket ‘Budget’ ?

Dan zit de Hybride Zekerheid Controle niet standaard in het onderhoud. Wil je toch de extra zekerheid van een goed werkend hybride systeem? Dan kun je de Hybride Zekerheid Controle additioneel laten uitvoeren voor € 69,95. Ook los uit te voeren voor niet meer dan € 89,95, vraag naar de mogelijkheden bij jouw Toyota dealer.

Plan je afspraak

Veelgestelde vragen

Hybride Zekerheid Controle
 • Wat als mijn hybride systeem een storing vertoont?

  Binnen de looptijd van 5 jaar of 100.000 km kun je terecht bij jouw Toyota dealer en deze brengt niets in rekening voor het vervangen van het totale hybride batterijpakket.

 • Is het certificaat overdraagbaar aan de nieuwe eigenaar als ik mijn hybride Toyota verkoop?

  Ja, het certificaat staat op naam van de auto en niet op jou als persoon. Binnen de geldigheid van het certificaat is het overdraagbaar. Bovendien is dit een extra pluspunt voor de nieuwe eigenaar.

 • Wanneer verloopt mijn hybride zekerheid certificaat?

  Het certificaat verloopt na één jaar of na 15.000 kilometer.