9,3
482 beoordelingen
Team Toyota van Oijen

Ons bedrijf

Welkom bij Autobedrijf Van Oijen B.V.

Autobedrijf van Oijen B.V. is Toyota dealer in het land van Maas en Waal en een begrip in deze regio.
Bedrijfspresentatie

Naast de verkoop van nieuwe en gebruikte auto's kunt u bij ons terecht voor onderhoud en schade reparaties aan alle merken auto's. Ook bieden wij verschillende mogelijkheden voor financiering, leasing en verzekeringen aan. Wij proberen voor iedere zakelijke of particuliere klant de passende auto te vinden. Wanneer een klant specifieke wensen heeft met betrekking tot een auto, dan zoeken wij deze auto op in binnen- of buitenland.

In ons bedrijf staat persoonlijke benadering hoog in het vaandel en elke dag opnieuw wordt er gestreefd naar 100% klanttevredenheid. Naast de autoverkoop en werkplaatsactiviteiten, zijn we in 2015 een verhuurtak begonnen. De autobranche gaat enorme veranderingen tegemoet. Onze visie is niet achterover leunen, maar de kansen aangrijpen wanneer ze zich voordoen.

Het familiebedrijf is ontstaan in 1965. Jo van Oijen startte toen een garage met tankstation aan de Zijveld in Beneden-Leeuwen. Niet veel later, in 1968, werd hij Toyota dealer. Wim van Oijen nam het bedrijf over en heeft het oorspronkelijke bedrijf uitgebreid. Inmiddels is ook de derde generatie in het bedrijf te vinden en mag met recht gesproken worden van een familiebedrijf. Samen zetten wij ons beste beentje voor en zien we de toekomst vol vertrouwen, passie en innovatieve ideeën tegemoet!

We hopen u persoonlijk te mogen begroeten op onze vestiging in Beneden-Leeuwen. Mocht u vragen hebben over onze producten en diensten dan kunt u bellen naar 0487-591374 of mailen naar info@auto-oyen.nl. Wij staan voor u klaar!

Graag stellen wij ons in een kort filmpje aan u voor.