9,4
513 beoordelingen
Team Toyota van Oijen

Ons bedrijf

Welkom bij Autobedrijf Van Oijen B.V.

Van harte welkom! Autobedrijf van Oijen B.V. is Toyota dealer in het land van Maas en Waal en een begrip in deze regio. In ons familiebedrijf gaan wij uit van onze eigen kracht en dragen wij met zorg, passie en plezier bij aan mens, milieu en mobiliteit.

Met een warm hart verbinden wij mens, milieu en mobiliteit.’

Een warm welkom!

Wat leuk dat je op deze pagina terecht bent gekomen. Wij vertellen jullie graag meer over ons familiebedrijf dat sinds 1965 in Beneden-Leeuwen te vinden is. Inmiddels zijn we drie generaties verder! Daar zijn we trots op.

Waar staan wij voor?

In ons familiebedrijf gaan wij uit van onze eigen kracht en dragen wij met zorg, passie en plezier bij aan mens, milieu en mobiliteit. Juist de persoonlijke touch vinden wij het leukste aan ons werk! Dat betekent dat we het familiare gevoel graag willen uitstralen en streven naar langdurige relaties met zowel onze particuliere als zakelijke klanten! Wij vinden het belangrijk dat je je welkom voelt en dat er geen drempel is. Onze visie luidt: 'Met een warm hart verbinden wij mens, milieu en mobiliteit.’

Wij willen dat onze klanten zich welkom, vertrouwd en gehoord voelen in ons familiebedrijf. Onze commitment aan de klant is dan ook: 'Wij streven naar een klant voor het leven!'. In ons bedrijf staat persoonlijke benadering hoog in het vaandel en elke dag opnieuw wordt er gestreefd naar 100% klanttevredenheid. Al jarenlang weten klanten ons te vinden en inmiddels hebben we loyale klanten uit Maas en Waal en daarbuiten! Dit hebben wij te danken aan ons team! Ons team is goud waard. Als je bij ons werkt ben je onderdeel van de familie. We zijn erg dankbaar voor de betrokkenheid van ons gehele team!

Het familiebedrijf is ontstaan in 1965. Jo van Oijen startte toen een garage met tankstation aan de Zijveld in Beneden-Leeuwen. Niet veel later, in 1968, werd hij Toyota dealer. Wim van Oijen nam het bedrijf over en heeft het oorspronkelijke bedrijf uitgebreid. Inmiddels is ook de derde generatie in het bedrijf te vinden en mag met recht gesproken worden van een familiebedrijf. Samen zetten wij ons beste beentje voor en zien we de toekomst vol vertrouwen, passie en innovatieve ideeën tegemoet!

Onze diensten:

Naast de verkoop van nieuwe en gebruikte auto's kunt u bij ons terecht voor onderhoud en schade reparaties aan alle merken auto's. Ook bieden wij verschillende mogelijkheden voor financiering, leasing en verzekeringen aan. Wij proberen voor iedere zakelijke of particuliere klant de passende auto te vinden. Wanneer een klant specifieke wensen heeft met betrekking tot een auto, dan zoeken wij deze auto op in binnen- of buitenland. Naast de autoverkoop en werkplaatsactiviteiten, zijn we in 2015 een verhuurtak begonnen. Sinds 2022 bieden wij ook (short)lease aan en draaien we pilots met deelauto's. (https://o2share.nl ). Neem contact met ons op voor meer informatie. We vertellen je graag meer over onze diensten.

We hopen u persoonlijk te mogen begroeten op onze vestiging in Beneden-Leeuwen. Mocht u vragen hebben over onze producten en diensten dan kunt u bellen naar 0487-591374 of mailen naar receptie@auto-oijen.nl. Wij staan voor u klaar!

Graag stellen wij ons in een kort filmpje aan u voor.