9,3
416 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Oijen

9,3

416 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Voel me als klant serieus genomen, hebben de tijd voor je, denken met je mee, zijn duidelijk en spreken (letterlijk en figuurlijk) de taal van de streek. En,heel belangrijk, de mensen komen betrouwbaar over.

Henk van den Hurk (Beneden Leeuwen)
21-05-2020

Uitstekende service. De auto werd voor de deur thuis afgeleverd terwijl dat niet eens afgesproken was en ik werd ook nog eens getipt over een gratis update van de navigatiesoftware.

Jan Baartmans (Beneden-Leeuwen)
15-05-2020

Kennis van zaken en goede service.

G.v.Dreumel (beuningen)
14-05-2020

Uitstekende service en warme sfeer, waarbij afspraken correct worden nagekomen. Altijd vriendelijk ontvangst en behulpzame medewerkers.

Gerard Timmers
07-05-2020

Gewoon perfect in zijn totaliteit.

H van Lent (Altforst)
06-05-2020

Het is een fijn en correct bedrijf.

Albert Hol (Beneden-Leeuwen )
30-04-2020

Bij autobedrijf van Oijen ben je echt klant. Je bent geen nummer maar wordt bij naam aangesproken. Het bedrijf biedt vlotte service die verder gaat dan standaard. Werkplaatsafspraken worden stipt nagekomen en tijdig wordt gewaarschuwd als er bijkomende kosten verwacht worden. De showroom biedt voor wachten tijdens de beurt een goede omgeving met goede koffie.

Toon
29-04-2020

Zeer klantvriendelijk en accuraat ! Nette garage en zeer behulpzaam personeel.

Dirk Jan Andree Wiltens (Tiel)
29-04-2020

Ze zijn een super bedrijf.

A j van den broek (Druten)
17-04-2020

Bij van Oijen voel ik me welkom, altijd een glimlach, een grapje, een luisterend oor en een bakje koffie, super toch!

Génol (Heerewaarden)
17-04-2020

Opnieuw een zeer bevredigend bezoekje aan van Oijen gemaakt, zo'n beetje de enige plaats in corona-tijd waar nog tijd is voor een amicaal praatje, waarbij de beoogde werkzaamheden correct zijn uitgevoerd.

William Smits (Maasbommel)
17-04-2020

Vriendelijke en behulpzame receptiemedewerkers. Uitstekende monteurs en ik heb nog nooit meegemaakt dat afspraken niet werden nagekomen.

Stef wolters
26-03-2020

Betrouwbaar en vriendelijk bedrijf.

Henk en Ans (Horssen)
13-03-2020

Goede service, tijdige informatie, prettige communicatie, vertrouwd.

A.J. Verkerk (Nijmegen)
05-03-2020

Prettige medewerkers met kennis van zaken

J.Cobussen (Druten )
26-02-2020

De ontvangst en uitleg van de geplande onderhoudsbeurt, en daaropvolgende prijsopgave vond ik zeer prettig, Zelfs enkele punten die niet nodig waren op de onderhoudslijst, werden keurig in mindering gebracht!Ik heb dit ergens anders nog nóóit meegemaakt. Dit is mijn 1e Toyota sinds jaren,en voorlopig niet de laatste.

Rinie Frederiks (Horssen)
26-02-2020

al >20 jaar klant bij Wim van Oyen. geen klagen, afspraak is afspraak.

Frans Jansen (Druten)
26-02-2020

Bij deze Toyota garage word je als een Koning behandeld, Ze nemen de tijd voor je, geven antwoorden op vragen die je hebt en je kunt altijd bij hen terecht als er een kleinigheidje is.

Frans van der Stoep (Boven-Leeuwen)
25-02-2020

Fijn bedrijf waar je geen nummer bent. Gaat er gemoedelijk aan toe. Staan altijd voor je klaar. Aardig en vakkundig personeel.

Peter van Dee (Wijchen)
21-02-2020

Zeer goede service, klantvriendelijk.

Mevr. M. van Swaaij (Druten)
05-02-2020

De medewerkers van Autobedrijf Van Oijen staan je altijd vriendelijk te woord en helpen waar ze kunnen. Ze maken een extra meter om ervoor te zorgen dat je tevreden bent over hun service. Het is echt een familiebedrijf uit de regio en zijn daar terecht trots op.

M Jansen (Horssen)
29-01-2020

Goede service. Klantgericht en oplossingsgericht. Afspraak kan gauw ingepland worden en voor kleine reparaties kan men vaak gelijk terecht. Bij servicebeurt weet je gelijk wat de kosten zijn.

B.J. Beumer
28-01-2020

Dit bedrijf handelt alles zeer correct af en alle medewerkers zijn zeer goed opgeleid. Elke klant moet zich hier thuis kunnen voelen zo niet dan ligt het niet aan het bedrijf

Leo Kuijpers (Beneden-Leeuwen)
08-01-2020

Fijne dealer met persoonlijke aandacht voor de klant. Korte communicatieplannen.

Peter (Tiel)
04-12-2019

Klantvriendelijk en behulpzaam.

H. Willems (Cuijk)
03-12-2019

ben daar altijd goed en netjes behandeld , en de storing aan mijn auto toendertijd netjes en goed opgelost,

J.C.M.Berris (Druten)
22-11-2019

Ik zou zeggen koop er een auto, en dan zul je merken waarom ik deze dealer een 10 geef.

Wiljan Roelofs
19-11-2019

Prima service en zeer klantvriendelijk

O vz
19-11-2019

prima service en vriendelijk en deskundig personeel

Harrie (Gennep)
19-11-2019

Klantvriendelijk.

Jan van de Pol (Druten )
07-11-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.