9,3
473 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Oijen

9,3

473 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Goede service, vriendelijke mensen, ik kom er al jaren.

Melchior Verbon
23-06-2021

Super vriendelijk en gemotiveerd personeel.

Hans van Tuijl (Wamel )
11-06-2021

Heel betrouwbare mensen, altijd behulpzaam, goud eerlijk, altijd behulpzaam, staan altijd klaar voor je, ook als er onverwachts iets is! Ik ben heel blij met dit bedrijf: directie en personeel!

MJ van Dijk (Dreumel)
11-06-2021

Steeds correct en goed geholpen, ook met een klein probleempje tussendoor.

Dhr. J. Gerets (Nijmegen)
27-05-2021

Vriendelijke en kundige medewerkers. Houden zich aan afspraken. Mijn Prius rijdt weer als een zonnetje; op naar de 300.000 km.

C Peeters (Maasbommel )
27-05-2021

Kleinschalig bedrijf, het kopen van de auto gebeurde in ontspannen sfeer, de verkoper besteedde veel tijd en aandacht aan ons.

Bert.v.Osch (Zaltbommel)
27-05-2021

Nette en eerlijke service, je wordt als klant herkend en er hangt een gemoedelijke sfeer.

B Fleuren
21-05-2021

Vakkundig en vriendelijk geholpen. Hier doet men wat er is afgesproken.

P.J.W. Van Dijk (Boven Leeuwen )
19-05-2021

Goede service, klantvriendelijk.

Manita v dinteren (Druten)
05-05-2021

Persoonlijke aandacht voor de klant. Prettige ongedwongen sfeer.

Peter (Tiel)
05-05-2021

Mooie, schone showroom. Klantgericht. Vriendelijk personeel, zowel balie- als werkplaatsmedewerker(s) denken met de klant mee.

Mevr. J.G. Wiedenhof
14-04-2021

Autobedrijf Van Oijen is een aanwinst voor het merk Toyota. Mijn auto is daar in goede handen. Ben trots op de leerlingmonteur die daar werkt. Betere leerschool is er niet voor hem.

Peter Vos (Beneden Leeuwen)
06-04-2021

Fijn, persoonlijk autobedrijf. Altijd vriendelijk en behulpzaam.

Dhr van Beurden (Breda )
01-04-2021

Altijd een eerlijke en vakkundige service. Bij Toyota van Oijen wordt gedacht in oplossingen.

Toon Verkerk
25-03-2021

Top garage.

Schiks
22-03-2021

Zeer vriendelijk.

M Peters (Wijchen )
12-03-2021

Ik ken het bedrijf al tientallen jaren en ben er altijd correct behandeld.

Herman te Lindert (Beuningen)
04-03-2021

Klantvriendelijk personeel, gastvrij, betrouwbare monteurs en afspraken prima nakomend. Denken met je mee en handelen conform afspraak. CHAPEAU !

Hans van Toor (Tiel)
22-02-2021

Goed overkomen. Beperkte werkplaats informatie over verrichten werkzaamheden.

Thom (Wamel )
11-02-2021

Zeer vriendelijk personeel. Goede service. Denkt met de klant mee.

Wim Egging
29-01-2021

Fijne service en kwaliteit en betrokken bij hun klanten.

Florussen (Druten )
21-01-2021

Dit jaar een 2e Toyota gekocht bij Van Ooijen. Opnieuw een prettige ervaring met dit bedrijf. De contacten met de verkoopadviseur waren opnieuw plezierig en constructief. De auto is volgens afspraak en op tijd afgeleverd. Deze dealer is een echte aanrader!

A.M. Reijman (Opheusden)
04-01-2021

Ik heb veel dealers meegemaakt in mijn leven. Nooit eerder werd er zo goed naar me geluisterd en alles gedaan om me te helpen toen ik 's avonds laat een ernstige schade opliep en niet verder kon. De volgende morgen vroeg had ik een zeer urgente afspraak die niet verzet kon worden. Al mijn paniek verdween toen die avond laat mijn auto nog werd opgehaald en een leenauto werd gebracht.

Hans Mojet (Deest)
10-12-2020

Altijd wordt ik met plezier geholpen. De service is prima. Gewoon heel goed. Niets overdreven.

Harry Gerritsen
10-12-2020

Door de goede afhandeling.

H.Willems (Cuijk)
03-12-2020

Het is een zeer betrouwbaar autobedrijf en denkt met je mee, altijd vriendelijk en houdt zich aan afspraken.

Caroline Adriaanse
26-11-2020

Zeer goed bedrijf.

Gemmie Berends (Ewijj)
26-11-2020

Een erg klantvriendelijk en servicegericht bedrijf en woord is woord.

Uwe sommerdijk (Druten l)
19-11-2020

De service is geweldig en iedereen is heel erg vriendelijk.

O vd Velden (Heerewaardem)
12-11-2020

Ik voelde me daar op mijn gemak en alles netjes afgehandeld.

A. van Heumen (Wijchen)
22-10-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.