9,3
482 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Van Oijen

9,3

482 beoordelingen

Filter

Alles klopt Afspraak maken gaat in goed overleg, komt een herinnering voor de afspraak, voorzienbare kosten zijn bekend, zonder daar naar te hoeven vragen wordt gedacht aan een vervangende auto, vriendelijke mensen, sfeer van een familiebedrijf is goed merkbaar, tijdens het wachten voor een kleinigheid is er lekkere koffie. Hoewel ik op 35 km van de garage woon en er in mijn directe omgeving ook andere garages zijn, heb ik de reistijd naar deze garage er graag voor over.

J.W.G.M. Kr
05-06-2022

10

C. V
03-06-2022

Goede service Fijn bedrijf die de tijd voor je neemt, goede uitleg geeft en met je meedenkt. Service staat hoog in het vaandel, dat merk je.

T.C.G. S
02-06-2022

Goede Service. Fijne mensen je wordt fijn en goed geholpen, koffie staat klaar en de afspraken kloppen.

G. Nikkelen
08-05-2022

Altijd vriendelijk en goede service. Ik kom al jaren hier, want de service is goed en ze zijn altijd vriendelijk.

M V
04-05-2022

Uitstekende dealer Heel prettige en service gerichte Toyota garage die de tijd neemt voor een persoonlijke benadering gecombineerd met het leveren van professioneel werk.

René
01-04-2022

Ze zijn erg klantvriendelijk, de klant is koning hier!

Anne van der Stoep (Boven-Leeuwen)
19-07-2021

Het complete team van medewerkers is altijd zeer vriendelijk en correct. Zijn ook allen zeer deskundig.

Leo Kuijpers (Beneden-leeuwen)
09-07-2021

Betrouwbare garage.

Silvia Sacre-Hermsen (Druten)
09-07-2021

Goede service, vriendelijke mensen, ik kom er al jaren.

Melchior Verbon
23-06-2021

Super vriendelijk en gemotiveerd personeel.

Hans van Tuijl (Wamel )
11-06-2021

Heel betrouwbare mensen, altijd behulpzaam, goud eerlijk, altijd behulpzaam, staan altijd klaar voor je, ook als er onverwachts iets is! Ik ben heel blij met dit bedrijf: directie en personeel!

MJ van Dijk (Dreumel)
11-06-2021

Steeds correct en goed geholpen, ook met een klein probleempje tussendoor.

Dhr. J. Gerets (Nijmegen)
27-05-2021

Vriendelijke en kundige medewerkers. Houden zich aan afspraken. Mijn Prius rijdt weer als een zonnetje; op naar de 300.000 km.

C Peeters (Maasbommel )
27-05-2021

Kleinschalig bedrijf, het kopen van de auto gebeurde in ontspannen sfeer, de verkoper besteedde veel tijd en aandacht aan ons.

Bert.v.Osch (Zaltbommel)
27-05-2021

Nette en eerlijke service, je wordt als klant herkend en er hangt een gemoedelijke sfeer.

B Fleuren
21-05-2021

Vakkundig en vriendelijk geholpen. Hier doet men wat er is afgesproken.

P.J.W. Van Dijk (Boven Leeuwen )
19-05-2021

Goede service, klantvriendelijk.

Manita v dinteren (Druten)
05-05-2021

Persoonlijke aandacht voor de klant. Prettige ongedwongen sfeer.

Peter (Tiel)
05-05-2021

Mooie, schone showroom. Klantgericht. Vriendelijk personeel, zowel balie- als werkplaatsmedewerker(s) denken met de klant mee.

Mevr. J.G. Wiedenhof
14-04-2021

Autobedrijf Van Oijen is een aanwinst voor het merk Toyota. Mijn auto is daar in goede handen. Ben trots op de leerlingmonteur die daar werkt. Betere leerschool is er niet voor hem.

Peter Vos (Beneden Leeuwen)
06-04-2021

Fijn, persoonlijk autobedrijf. Altijd vriendelijk en behulpzaam.

Dhr van Beurden (Breda )
01-04-2021

Altijd een eerlijke en vakkundige service. Bij Toyota van Oijen wordt gedacht in oplossingen.

Toon Verkerk
25-03-2021

Top garage.

Schiks
22-03-2021

Zeer vriendelijk.

M Peters (Wijchen )
12-03-2021

Ik ken het bedrijf al tientallen jaren en ben er altijd correct behandeld.

Herman te Lindert (Beuningen)
04-03-2021

Klantvriendelijk personeel, gastvrij, betrouwbare monteurs en afspraken prima nakomend. Denken met je mee en handelen conform afspraak. CHAPEAU !

Hans van Toor (Tiel)
22-02-2021

Goed overkomen. Beperkte werkplaats informatie over verrichten werkzaamheden.

Thom (Wamel )
11-02-2021

Zeer vriendelijk personeel. Goede service. Denkt met de klant mee.

Wim Egging
29-01-2021

Fijne service en kwaliteit en betrokken bij hun klanten.

Florussen (Druten )
21-01-2021