9,3
491 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Van Oijen

9,3

491 beoordelingen

Filter

Goed geregeld toppie

H V
27-01-2023

Een zeer klantgericht bedrijf Hier ben en voel je je een echte klant. Men begrijpt 100% hoe men met een klant moet omgaan.

Rob Banis
26-01-2023

zeer tevreden over mijn Yaris Cross Hybrid Op 2 januari stond mijn Yaris Cross Hybride klaar in de showroom en kon ik met deze geweldige auto de weg op. Vooraf had ik al kennis kunnen maken, dankzij een uitgebreide proefrit in een demo-Yaris Cross. De aflevering van mijn nieuwe auto was perfect. De verkopers van Toyota van Oijen hadden ruimschoots de tijd voor me en ik kreeg een heldere uitleg over de bediening en over de vele mogelijkheden en voorzieningen die deze auto te bieden heeft. Overigens had ik mij -met de hulp en adviezen van de dealer- heel goed kunnen orienteren op de mogelijkheden die de Yaris Cross voor mij persoonlijk te bieden heeft ( vooraf heb ik zelfs ook uitgebreid een paar andere modellen van Toyota kunnen bekijken. Om goed te kunnen vergelijken, heb ik hier ook een proefrit mee mogen maken). Dankzij het advies van de verkoopster, heb ik nu exact de Toyota die bij mij past. Het is dus echt goed passend 'maatwerk' geworden ( Voor mij betekent dit : een auto met een hoge zit , een zeer goede wegligging en toch bescheiden afmetingen. Bovendien bleek de "Active" uitvoering voor mij de meest geschikte te zijn. En ook heel belangrijk : deze Yaris Cross is superzuinig ! Ik rijd er nu al een aantal weken mee , en ik hoef nog steeds niet te gaan tanken :-)

P.W.G.M. S
19-01-2023

Topauto gekocht bij een top Toyota dealer! Wederom fraaie Toyota gekocht bij automobielbedrijf van Oyen in Beneden Leeuwen. Ik ben erg tevreden met mijn nieuwe Toyota Corolla Cross First Edition. Ook ben ik erg tevreden met de verleende service tijdens het aankoopproces, complimenten!

Wil G
02-12-2022

Fijne mensen Goede garage met fijne medewerkers

A R
20-10-2022

Meedenken met de klant om kosten te besparen. De prima service en het meedenken t.a.v. het onderhoud.

Thom
02-09-2022

Ik ben uiterst tevreden met mijn dealer de vriendelijkheid en de service die ze mij gaven

H. J
01-09-2022

de klant is koning bij Toyota van Oijen Ik voel me een koning bij ieder bezoek aan de toyota garage van Oijen in Beneden-Leeuwen. Men is vriendelijk, open en eerlijk. Ik zou geen andere garage willen.

Anne
29-07-2022

Garage Van Oijen Een prima garage waar je je als klant gewaardeerd voelt. Prima services

Toyota eigenaar
20-07-2022

Alles klopt Afspraak maken gaat in goed overleg, komt een herinnering voor de afspraak, voorzienbare kosten zijn bekend, zonder daar naar te hoeven vragen wordt gedacht aan een vervangende auto, vriendelijke mensen, sfeer van een familiebedrijf is goed merkbaar, tijdens het wachten voor een kleinigheid is er lekkere koffie. Hoewel ik op 35 km van de garage woon en er in mijn directe omgeving ook andere garages zijn, heb ik de reistijd naar deze garage er graag voor over.

J.W.G.M. Kr
05-06-2022

10

C. V
03-06-2022

Goede service Fijn bedrijf die de tijd voor je neemt, goede uitleg geeft en met je meedenkt. Service staat hoog in het vaandel, dat merk je.

T.C.G. S
02-06-2022

Goede Service. Fijne mensen je wordt fijn en goed geholpen, koffie staat klaar en de afspraken kloppen.

G. Nikkelen
08-05-2022

Altijd vriendelijk en goede service. Ik kom al jaren hier, want de service is goed en ze zijn altijd vriendelijk.

M V
04-05-2022

Uitstekende dealer Heel prettige en service gerichte Toyota garage die de tijd neemt voor een persoonlijke benadering gecombineerd met het leveren van professioneel werk.

René
01-04-2022

Ze zijn erg klantvriendelijk, de klant is koning hier!

Anne van der Stoep (Boven-Leeuwen)
19-07-2021

Het complete team van medewerkers is altijd zeer vriendelijk en correct. Zijn ook allen zeer deskundig.

Leo Kuijpers (Beneden-leeuwen)
09-07-2021

Betrouwbare garage.

Silvia Sacre-Hermsen (Druten)
09-07-2021

Goede service, vriendelijke mensen, ik kom er al jaren.

Melchior Verbon
23-06-2021

Super vriendelijk en gemotiveerd personeel.

Hans van Tuijl (Wamel )
11-06-2021

Heel betrouwbare mensen, altijd behulpzaam, goud eerlijk, altijd behulpzaam, staan altijd klaar voor je, ook als er onverwachts iets is! Ik ben heel blij met dit bedrijf: directie en personeel!

MJ van Dijk (Dreumel)
11-06-2021

Steeds correct en goed geholpen, ook met een klein probleempje tussendoor.

Dhr. J. Gerets (Nijmegen)
27-05-2021

Vriendelijke en kundige medewerkers. Houden zich aan afspraken. Mijn Prius rijdt weer als een zonnetje; op naar de 300.000 km.

C Peeters (Maasbommel )
27-05-2021

Kleinschalig bedrijf, het kopen van de auto gebeurde in ontspannen sfeer, de verkoper besteedde veel tijd en aandacht aan ons.

Bert.v.Osch (Zaltbommel)
27-05-2021

Nette en eerlijke service, je wordt als klant herkend en er hangt een gemoedelijke sfeer.

B Fleuren
21-05-2021

Vakkundig en vriendelijk geholpen. Hier doet men wat er is afgesproken.

P.J.W. Van Dijk (Boven Leeuwen )
19-05-2021

Goede service, klantvriendelijk.

Manita v dinteren (Druten)
05-05-2021

Persoonlijke aandacht voor de klant. Prettige ongedwongen sfeer.

Peter (Tiel)
05-05-2021

Mooie, schone showroom. Klantgericht. Vriendelijk personeel, zowel balie- als werkplaatsmedewerker(s) denken met de klant mee.

Mevr. J.G. Wiedenhof
14-04-2021

Autobedrijf Van Oijen is een aanwinst voor het merk Toyota. Mijn auto is daar in goede handen. Ben trots op de leerlingmonteur die daar werkt. Betere leerschool is er niet voor hem.

Peter Vos (Beneden Leeuwen)
06-04-2021