9,4
508 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Van Oijen

9,4

508 beoordelingen

Filter

Tevreden door vriendelijkheid, goede service en geen onnodige beurten tegen eerlijke prijzen

M.G.H. H
24-01-2024

prima bedrijf Al velen jaren klant, denken mee als er problemen zijn. Vakmensen.

L. W
28-12-2023

Je wordt keurig netjes en service gericht geholpen. Klein bedrijf, eigenaar groet je ook keurig als ze langs lopen.

S.vV
21-12-2023

zeer goede service. Ik ben zeer tevreden met de dealer, en de service en de vriendelijkheid van de mensen.

Evert Walraven
17-11-2023

Een prima klantgerichte organisatie Zeer tevreden met deze dealer. Ik rijd er graag wat verder voor weg. Er is ook een dealer bij mij in de buurt..

Rob Banis
20-10-2023

Gewoon een goede dealer. Goed en vriendelijk geholpen.

Berry
20-10-2023

Zowel bij verkoop alswel onderhoud vriendelijke personeel. Duidelijk geeft personeel aan wat voor onderhoud moest gaan plaatsvinden. Eigenaar nam even plaats voor een algemeen gesprek en eventuele wensen voor de toekomst.

WJDB
20-09-2023

Goede service. Toyota van Oijen is een betrouwbare garage waar je met respect wordt behandeld en tevens zeker weet dat je auto na het onderhoud weer volledig inzetbaar is en 100% betrouwbaar is.

J.W. J
01-09-2023

Prima bedrijf, vriendelijk personeel.

Toyota eigenaar
31-08-2023

Zeer goede service Ik ben altijd weer dik tevreden,als mijn toyota weer goed onderhanden is genomen,zodat ik weer veilig de weg op kan

H. Janssen
17-08-2023

In ben tevreden met de service.

C.M.G. V
20-07-2023

Altijd Duidelijk volgens afspraak de onderhouds beurten en prijs hiervan, Is er iets wat aandacht nodig heeft wordt er eerst over gecommuniceerd, Ook zeer vriendelijk en behulpzaam personeel!

Toyota eigenaar
13-07-2023

Goede service, kon goed werken terwijl ik wachtte op mijn service beurt, vriendelijke mensen.

Toyota eigenaar
27-06-2023

Super vriendelijke mensen Ik ben zeer tevreden over de mensen en de service die ze geven!!

H. V
07-06-2023

Een AANRADER Wij komen al jaren bij deze dealer. Zijn nog nooit teleurgesteld in deze garage. Vriendelijk en behulpzaam en nemen de tijd om te luisteren.

Jan en Ilse van As Druten
13-05-2023

Een vriendelijk, hulpvaardig en deskundig bedrijf! Ik ben zeer tevreden met de ontvangst, afhandeling en bedrijfscultuur van dit bedrijf. Ze zijn attent, denken mee en schenken persoonlijke aandacht aan mij als individuele Toyota-rijder.

René
30-03-2023

Tiel kan een voorbeeld nemen aan deze garage. Wij zijn tevreden over deze garage.

R. Schulze
17-03-2023

Goed geregeld toppie

H V
27-01-2023

Een zeer klantgericht bedrijf Hier ben en voel je je een echte klant. Men begrijpt 100% hoe men met een klant moet omgaan.

Rob Banis
26-01-2023

zeer tevreden over mijn Yaris Cross Hybrid Op 2 januari stond mijn Yaris Cross Hybride klaar in de showroom en kon ik met deze geweldige auto de weg op. Vooraf had ik al kennis kunnen maken, dankzij een uitgebreide proefrit in een demo-Yaris Cross. De aflevering van mijn nieuwe auto was perfect. De verkopers van Toyota van Oijen hadden ruimschoots de tijd voor me en ik kreeg een heldere uitleg over de bediening en over de vele mogelijkheden en voorzieningen die deze auto te bieden heeft. Overigens had ik mij -met de hulp en adviezen van de dealer- heel goed kunnen orienteren op de mogelijkheden die de Yaris Cross voor mij persoonlijk te bieden heeft ( vooraf heb ik zelfs ook uitgebreid een paar andere modellen van Toyota kunnen bekijken. Om goed te kunnen vergelijken, heb ik hier ook een proefrit mee mogen maken). Dankzij het advies van de verkoopster, heb ik nu exact de Toyota die bij mij past. Het is dus echt goed passend 'maatwerk' geworden ( Voor mij betekent dit : een auto met een hoge zit , een zeer goede wegligging en toch bescheiden afmetingen. Bovendien bleek de "Active" uitvoering voor mij de meest geschikte te zijn. En ook heel belangrijk : deze Yaris Cross is superzuinig ! Ik rijd er nu al een aantal weken mee , en ik hoef nog steeds niet te gaan tanken :-)

P.W.G.M. S
19-01-2023

Topauto gekocht bij een top Toyota dealer! Wederom fraaie Toyota gekocht bij automobielbedrijf van Oyen in Beneden Leeuwen. Ik ben erg tevreden met mijn nieuwe Toyota Corolla Cross First Edition. Ook ben ik erg tevreden met de verleende service tijdens het aankoopproces, complimenten!

Wil G
02-12-2022

Fijne mensen Goede garage met fijne medewerkers

A R
20-10-2022

Meedenken met de klant om kosten te besparen. De prima service en het meedenken t.a.v. het onderhoud.

Thom
02-09-2022

Ik ben uiterst tevreden met mijn dealer de vriendelijkheid en de service die ze mij gaven

H. J
01-09-2022

de klant is koning bij Toyota van Oijen Ik voel me een koning bij ieder bezoek aan de toyota garage van Oijen in Beneden-Leeuwen. Men is vriendelijk, open en eerlijk. Ik zou geen andere garage willen.

Anne
29-07-2022

Garage Van Oijen Een prima garage waar je je als klant gewaardeerd voelt. Prima services

Toyota eigenaar
20-07-2022

Alles klopt Afspraak maken gaat in goed overleg, komt een herinnering voor de afspraak, voorzienbare kosten zijn bekend, zonder daar naar te hoeven vragen wordt gedacht aan een vervangende auto, vriendelijke mensen, sfeer van een familiebedrijf is goed merkbaar, tijdens het wachten voor een kleinigheid is er lekkere koffie. Hoewel ik op 35 km van de garage woon en er in mijn directe omgeving ook andere garages zijn, heb ik de reistijd naar deze garage er graag voor over.

J.W.G.M. Kr
05-06-2022

10

C. V
03-06-2022

Goede service Fijn bedrijf die de tijd voor je neemt, goede uitleg geeft en met je meedenkt. Service staat hoog in het vaandel, dat merk je.

T.C.G. S
02-06-2022

Goede Service. Fijne mensen je wordt fijn en goed geholpen, koffie staat klaar en de afspraken kloppen.

G. Nikkelen
08-05-2022