9,3
421 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Oijen

9,3

421 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

ben daar altijd goed en netjes behandeld , en de storing aan mijn auto toendertijd netjes en goed opgelost,

J.C.M.Berris (Druten)
22-11-2019

Ik zou zeggen koop er een auto, en dan zul je merken waarom ik deze dealer een 10 geef.

Wiljan Roelofs
19-11-2019

Prima service en zeer klantvriendelijk

O vz
19-11-2019

prima service en vriendelijk en deskundig personeel

Harrie (Gennep)
19-11-2019

Klantvriendelijk.

Jan van de Pol (Druten )
07-11-2019

Goede service en uitstekende klantvriendelijkheid.

J janssen
29-10-2019

Ik ben zeer tevreden, als er ooit iets is en ik bel hen, kan ik meestal meteen langs komen en ook voor de keuring word ik gebeld als er bepaalde onverwachte dingen moeten gebeuren. En ik vind de mensen allemaal van deze Toyotagarage bijzonder vriendelijk.

Wilma de Leeuw (Boven-Leeuwen)
16-10-2019

Een goede en vakkundige garage. Medewerkers zijn prettig in de omgang en ter zake kundig. Altijd bereid tot uitleg (indien nodig)en de wachtruimte is ook prettig met lekkere koffie en voldoende bladen om te lezen tijdens het wachten.

Mevr. M. van Engen (Bemmel)
11-10-2019

Gemotiveerde en vriendelijk personeel!!

Mevr.Henny Kootkar (Rossum)
09-10-2019

Zeer persoonlijke benadering. Denkt met je mee. Net een stapje verder dan een andere Toyota dealer.

J. Van der Linden (Wamel)
03-10-2019

Goede kwaliteit van service

M.Florussen (Druten)
24-09-2019

bij van Oijen word ik als klant gewaardeerd en de service is uit de kunst. Hier zijn ze klantvriendelijk

Harry Janssen (Arnhem)
24-09-2019

Tevreden klant door de jaren

Willem Janssen (Elst O.B)
23-09-2019

Ben al 20 jaar een tevreden klant, zoals bij de receptie, als in de werkplaats.

Theo Zondag (Beneden leeuwen )
03-09-2019

Klant vriendelijkheid Goed advies

Lard van den broek (Druten)
23-08-2019

Zeer tevreden ik kan goede afspraken maken, ze zijn vriendelijk en beleeft.

Gerda Noij (Ewijk)
16-08-2019

klantvriendelijk , erg behulpzaam. staan direct klaar om je te helpen .

mevr. HJM Elbers (Winssen)
14-08-2019

Klantvriendelijk en correcte afhandeling van de onderhoudsbeurt.

Ton Kotter (Beuningen)
14-08-2019

Een vriendelijk familiebedrijf met gekwalificeerd personeel. Geven een duidelijk een eerlijk advies.

® (Beneden-Leeuwen)
14-08-2019

goede service je wordt altijd snel en goed geholpen denken met je mee op een prettige manier .

Adrie Steenbruggen (Druten)
09-08-2019

Zij staan voor wat zij beloven!

Theo Roelofs (Druten)
07-08-2019

Goede service en een heel betrouwbaar adres om een Toyota te kopen of in onderhoud te hebben!

Bert
07-08-2019

betrouwbaar in (nakomen) afspraken, vakbekwaan en hulpvaardig

DHR j. kRAL
02-08-2019

Goede ervaring met de ontvangstbalie en de monteurs.Naar mijn mening kent de Directeur zijn klanten niet.

Will. van de Pol (Dreumel)
31-07-2019

Dit bedrijf heeft mij zeer vakkundig begeleid in de aankoop van mijn nieuwe Toyota. Daarnaast zijn alle medewerkers klantvriendelijk.

Dhr. A.J.M. van Vliet (Dreumel.)
31-07-2019

Wat een fijn garagebedrijf. Vriendelijke, behulpzame en kundige vakmensen.

Ronald Orlemans (Beneden-Leeuwen)
26-07-2019

nemen de tijd en goede uitleg

ger van dreumel
26-07-2019

Autobedrijf van Oijen is een garage waar de klant nog steeds koning is.In al de jaren dat wij klant zijn bij autobedrijf van Oijen zijn we op een zeer correcte manier geholpen. Als er eens iets met de auto is, staan ze direct voor je klaar. Gelukkig komt dit maar zeer sporadisch voor, daarom hebben wij jaren geleden al voor een Toyota gekozen. Toyota en autobedrijf van Oijen passen goed bij elkaar, beiden zijn zeer betrouwbaar. In één woord klasse! Ga zo door.

Ans Jansen (Horssen)
24-07-2019

Zeer prettige medewerkers en uitstekende service!

Willem Berendse
23-07-2019

Vriendelijk neemt de tijd en geven feed back

Gerrie en John Scholtes (Afferden)
23-07-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.