9,3
462 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Oijen

9,3

462 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Service en vriendelijkheid.

HeinMolin
12-08-2020

Je wordt goed geholpen door deze dealer. Ze besteden goede zorg aan je auto en het is prettig om met deze mensen zaken te doen.

A. Kotter (Beuningen)
12-08-2020

Een zeer prettige garage waar altijd contact wordt gemaakt met de klant. Een garage waar je als klant altijd gezien en gehoord voelt. Ik kom er al 30 jaar met plezier terug. Ik hoop dat ik er nog 30 jaar aan toe mag voegen.

Frans van der Donk (Boven-Leeuwen)
12-08-2020

Een hele fijne service, vriendelijk en zeer behulpzaam. Wij zijn zeer te spreken over van Oijen Beneden-Leeuwen.

S. Jacobs (Druten)
03-08-2020

Wij worden altijd snel en netjes geholpen en wij rijden al heel wat jaren zorgeloos in onze Avensis business.

Familie van Wijk (Beneden Leeuwen)
03-08-2020

Super service.

martijn (boven-eind )
31-07-2020

Correcte benadering. Warme ontvangst en goede communicatie. Dit geeft een gevoel van vertrouwen. Het geheel straalt vakmanschap uit. Hier kan ik mijn auto aan toevertrouwen.

Herman van Teffelen (Ewijk)
31-07-2020

Je wordt altijd goed behandeld.

theo zondag (beneden leeuwen)
31-07-2020

Je kunt altijd terecht, ook de enkele keer dat het nodig is dat iets meteen gerepareerd moet worden. Er wordt met je meegedacht, zowel bij de receptie als bij de werkplaats. Iedereen is altijd vriendelijk!

Nanda de Groot (Dreumel)
31-07-2020

klant vriendelijk, staan altijd voor mij klaar, ook als ik tussendoor wat heb. Goede uitleg en ik word ook altijd perfect te woord gestaan. IK BEN SUPER TEVREDEN. aardige personeel, ook in de garage. DUS EEN TIEN.

MJ van Dijk (Dreumel)
31-07-2020

Betrouwbare en vriendelijke mensen. Scherpe offerte en (feestelijke) aflevering volgens afspraak. Hoop en vertrouw op een constructieve en fijne relatie met dit bedrijf. Dit bedrijf is een echte aanrader!

Ton en Ada Reijman (Opheusden)
23-07-2020

Van Oijen Autobedrijf is een prettige garage. Vooral in technische zin maar ook op menselijk vlak, geïnteresseerd in wat de klant wil. Ze weten goed te luisteren, denken goed met je mee en zijn voor de goede en eenvoudige oplossing. De kwaliteit-prijsverhouding is goed. Ik ben zeer tevreden.

Ben de Sonnaville (Druten)
26-06-2020

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

Febo naaijer (Druten)
17-06-2020

Alles zeer correct. Een opmerking: de datumsuggestie die U zelf deed voor het jaarlijks onderhoud was eigenlijk te vroeg, de auto hoefde pas drie weken later gekeurd te worden. Leuk voor U maar weggegooid geld voor mij.

Dhr Jo Gerets (Nijmegen)
05-06-2020

Een fijne zaak, waar je goed geholpen wordt. Ze kijken met je mee om je te helpen met vervoer, en geven een kostenoverzicht wat het je gaat kosten. Vriendelijk personeel. Een topzaak!

C van Sommeren (Deest)
04-06-2020

Vriendelijk ontvangen, duidelijke prijsopgave en zijn de gemaakte afspraken na gekomen.

Johan van Oijen (Beneden Leeuwen)
29-05-2020

Voel me als klant serieus genomen, hebben de tijd voor je, denken met je mee, zijn duidelijk en spreken (letterlijk en figuurlijk) de taal van de streek. En,heel belangrijk, de mensen komen betrouwbaar over.

Henk van den Hurk (Beneden Leeuwen)
21-05-2020

Uitstekende service. De auto werd voor de deur thuis afgeleverd terwijl dat niet eens afgesproken was en ik werd ook nog eens getipt over een gratis update van de navigatiesoftware.

Jan Baartmans (Beneden-Leeuwen)
15-05-2020

Kennis van zaken en goede service.

G.v.Dreumel (beuningen)
14-05-2020

Uitstekende service en warme sfeer, waarbij afspraken correct worden nagekomen. Altijd vriendelijk ontvangst en behulpzame medewerkers.

Gerard Timmers
07-05-2020

Gewoon perfect in zijn totaliteit.

H van Lent (Altforst)
06-05-2020

Het is een fijn en correct bedrijf.

Albert Hol (Beneden-Leeuwen )
30-04-2020

Bij autobedrijf van Oijen ben je echt klant. Je bent geen nummer maar wordt bij naam aangesproken. Het bedrijf biedt vlotte service die verder gaat dan standaard. Werkplaatsafspraken worden stipt nagekomen en tijdig wordt gewaarschuwd als er bijkomende kosten verwacht worden. De showroom biedt voor wachten tijdens de beurt een goede omgeving met goede koffie.

Toon
29-04-2020

Zeer klantvriendelijk en accuraat ! Nette garage en zeer behulpzaam personeel.

Dirk Jan Andree Wiltens (Tiel)
29-04-2020

Ze zijn een super bedrijf.

A j van den broek (Druten)
17-04-2020

Bij van Oijen voel ik me welkom, altijd een glimlach, een grapje, een luisterend oor en een bakje koffie, super toch!

Génol (Heerewaarden)
17-04-2020

Opnieuw een zeer bevredigend bezoekje aan van Oijen gemaakt, zo'n beetje de enige plaats in corona-tijd waar nog tijd is voor een amicaal praatje, waarbij de beoogde werkzaamheden correct zijn uitgevoerd.

William Smits (Maasbommel)
17-04-2020

Vriendelijke en behulpzame receptiemedewerkers. Uitstekende monteurs en ik heb nog nooit meegemaakt dat afspraken niet werden nagekomen.

Stef wolters
26-03-2020

Betrouwbaar en vriendelijk bedrijf.

Henk en Ans (Horssen)
13-03-2020

Goede service, tijdige informatie, prettige communicatie, vertrouwd.

A.J. Verkerk (Nijmegen)
05-03-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.