9,3
453 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Oijen

9,3

453 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Fijne service en kwaliteit en betrokken bij hun klanten.

Florussen (Druten )
21-01-2021

Dit jaar een 2e Toyota gekocht bij Van Ooijen. Opnieuw een prettige ervaring met dit bedrijf. De contacten met de verkoopadviseur waren opnieuw plezierig en constructief. De auto is volgens afspraak en op tijd afgeleverd. Deze dealer is een echte aanrader!

A.M. Reijman (Opheusden)
04-01-2021

Ik heb veel dealers meegemaakt in mijn leven. Nooit eerder werd er zo goed naar me geluisterd en alles gedaan om me te helpen toen ik 's avonds laat een ernstige schade opliep en niet verder kon. De volgende morgen vroeg had ik een zeer urgente afspraak die niet verzet kon worden. Al mijn paniek verdween toen die avond laat mijn auto nog werd opgehaald en een leenauto werd gebracht.

Hans Mojet (Deest)
10-12-2020

Altijd wordt ik met plezier geholpen. De service is prima. Gewoon heel goed. Niets overdreven.

Harry Gerritsen
10-12-2020

Door de goede afhandeling.

H.Willems (Cuijk)
03-12-2020

Het is een zeer betrouwbaar autobedrijf en denkt met je mee, altijd vriendelijk en houdt zich aan afspraken.

Caroline Adriaanse
26-11-2020

Zeer goed bedrijf.

Gemmie Berends (Ewijj)
26-11-2020

Een erg klantvriendelijk en servicegericht bedrijf en woord is woord.

Uwe sommerdijk (Druten l)
19-11-2020

De service is geweldig en iedereen is heel erg vriendelijk.

O vd Velden (Heerewaardem)
12-11-2020

Ik voelde me daar op mijn gemak en alles netjes afgehandeld.

A. van Heumen (Wijchen)
22-10-2020

Zeer tevreden over de werkwijze en klantvriendelijkheid van Autobedrijf van Oijen!

Jeroen de Wijs (Beneden-Leeuwen)
15-10-2020

Komen daar al 25 jaar, hebben een goede zakelijke band opgebouwd, met zowel tweede als derde generatie in het bedrijf.

Frans Jansen (Druten)
15-10-2020

Altijd betrokken bij het welzijn van mijn auto. Als je vragen hebt, beantwoorden ze professioneel. Dat vind ik prettig.

Marco van Rooij (Druten )
21-09-2020

Goede dienstverlening en aardig personeel. Betrouwbaar en deskundig.

Marlieke Van Leur
21-09-2020

Ik word altijd vriendelijk geholpen en de auto wordt goed onderhouden in deze garage.

Wilma de Leeuw (Boven-Leeuwen)
10-09-2020

Bedrijf is klantvriendelijk en klant gericht.

Peter (Tiel)
02-09-2020

Hier kocht ik mijn Toyota auto en ook komt mijn auto elk jaar in onderhoud ik blijf deze dealer trouw omdat ik weet dat ze de klant tegemoet komen en ze de boel nooit zullen bedonderen ik weet van te voren wat de kosten zijn en daar word niet vanaf geweken, tenzij ze iets vinden dan nog komen ze je vragen of het gemaakt kan worden, eerlijk en oprecht.

Harry Janssen (Arnhem)
02-09-2020

Ruim 30 jaar uitstekende ervaring met deze dealer.

Joost van Leeuwen (Boven-Leeuwen)
27-08-2020

Staat voor mij voor: Klantvriendelijk, goede voorlichting en prima service. Tevens zeer tevreden over het product Toyota.

Erik (Druten)
21-08-2020

Goed en snel geholpen.

FRANSIEN JANSSEN (Deest)
21-08-2020

De service is goed en ze zijn zeer klantvriendelijk.

Koos Ravensbergen (Rijnsburg)
13-08-2020

Service en vriendelijkheid.

HeinMolin
12-08-2020

Je wordt goed geholpen door deze dealer. Ze besteden goede zorg aan je auto en het is prettig om met deze mensen zaken te doen.

A. Kotter (Beuningen)
12-08-2020

Een zeer prettige garage waar altijd contact wordt gemaakt met de klant. Een garage waar je als klant altijd gezien en gehoord voelt. Ik kom er al 30 jaar met plezier terug. Ik hoop dat ik er nog 30 jaar aan toe mag voegen.

Frans van der Donk (Boven-Leeuwen)
12-08-2020

Een hele fijne service, vriendelijk en zeer behulpzaam. Wij zijn zeer te spreken over van Oijen Beneden-Leeuwen.

S. Jacobs (Druten)
03-08-2020

Wij worden altijd snel en netjes geholpen en wij rijden al heel wat jaren zorgeloos in onze Avensis business.

Familie van Wijk (Beneden Leeuwen)
03-08-2020

Super service.

martijn (boven-eind )
31-07-2020

Correcte benadering. Warme ontvangst en goede communicatie. Dit geeft een gevoel van vertrouwen. Het geheel straalt vakmanschap uit. Hier kan ik mijn auto aan toevertrouwen.

Herman van Teffelen (Ewijk)
31-07-2020

Je wordt altijd goed behandeld.

theo zondag (beneden leeuwen)
31-07-2020

Je kunt altijd terecht, ook de enkele keer dat het nodig is dat iets meteen gerepareerd moet worden. Er wordt met je meegedacht, zowel bij de receptie als bij de werkplaats. Iedereen is altijd vriendelijk!

Nanda de Groot (Dreumel)
31-07-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.