Beoordelingen Toyota Van Oijen

9,3

405 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Een prettig bedrijf waar service nog hoog in het vaandel staat!! Aardig aan de receptie, en de monteurs zijn altijd berijd voor uitleg, en behulpzaam. Zo kan TOYOTA met hun kennis, wederom de 24uur van Le Mans 2019 winnen!!

Wil Schellekens (Vught)
13-03-2019

Het is allemaal weer netjes en goed opgelost. Dank hiervoor.

Dorien van Rossum (Beneden leeuwen )
21-02-2019

Zoals verwacht van Toyota komen ze op mij bij Van Oijen betrouwbaar over. Mensen die weten waar ze mee bezig zijn en geen praatjesmakers als verkopers.

Joery Driessen (Bergharen)
06-02-2019

zeer goede service onder anderen, haal en breng service. Correcte behandeling en erg vriendelijk .

Dhr. W. Egging
03-02-2019

Ik vind de service perfect, en ook vriendelijk en behulpzaam personeel.

Ingel van den Boomgaard (Yerseke)
25-01-2019

goede service vriendelijk personeel

Gertie Janssen (Dreumel)
25-01-2019

Zeer goede service, duidelijk overleg als er andere dingen zijn die tegengekomen worden tijdens reparatie.

M. Florussen (Druten)
18-01-2019

Vriendelijk te woord gestaan, vriendelijke mensen maar de klacht waar ik voor kwam is niet opgelost. Er zou overleg gepleegd worden en er zou contact met mij opgenomen worden hoe nu verder.......niets meer gehoord.

Eric van Beek (Heumen. )
16-01-2019

klantvriendelijk ontvangen

Jo van Kerkhof (Beneden Leeuwen)
09-01-2019

Goede service en vriendelijke personeel

J de vries
04-01-2019

Deze garage geeft mij een vertrouwd gevoel en dat al 17 jaar ondanks dat ik er ver voor moet rijden. (Ik kocht bij hen mijn eerste Toyota) en ben altijd naar tevredenheid geholpen !!

Ton M (Nijmegen)
04-01-2019

Fijn personeel, vriendelijk, duidelijk.

Joop van der Sluijs (Druten)
03-01-2019

Tevreden

Mevr. Van Deutekom
19-12-2018

Bij Toyota bedrijf van Oijen is de klant geen koning maar KEIZER. Ze werken er netjes en zijn correct.Wij willen geen andere garage!!

Familie van der Stoep (Boven-Leeuwen)
19-12-2018

Betrouwbaar en betrokken bij de klant. Garage waar de klant een naam heeft. Persoonlijke gemoedelijke benadering en contact door alle betrokken werknemers in dit bedrijf.

Peter (Tiel)
14-12-2018

Prima service. Je wordt goed ontvangen aan de balie, men denkt met je mee, wat betreft tijden. Als de auto klaar is, wordt duidelijk aangegeven wat er mee gebeurd is. Ik kom al jaren hier en vindt de service optimaal.

Gerard Jansen (Appeltern)
05-12-2018

alles is netjes en op de afgesroken tijd hersteld ben verder tevreden over het reseltaat

hr P van der zandt (druten)
05-12-2018

Uitermate prettig autobedrijf, vriendelijk en behulpzaam personeel. Zo ver ik kan overzien worden de werkzaamheden zorgvuldig en correct uitgevoerd.

R.P. de Lange
29-11-2018

Prima service, duidelijke uiteenzetting mbt de status van mijn auto en wat ik er de komende tijd mee kan verwachten. Vriendelijk, meedenkend en attent.

William Smits (Maasbommel)
29-11-2018

Ben al jaren klant bij dit autobedrijf, alle jaren onderhoud laten uitvoeren. Is dicht bij mijn woonplaats. Iedere keer netjes alles uitgevoerd volgens afspraak. Kan ook tussendoor een keer binnenlopen als er iets is, wordt gelijk geholpen.

wilma gubbels (altforst)
23-11-2018

Vriendelijke ongedwongen ontvangst. Ruim de tijd voor advies, uitleg over de verschillende type en uitvoeringen.

Johan van Lieverlooy
23-11-2018

Ben al tientallen jaren klant (ook met mijn bedrijf). Altijd tot volledige tevredenheid behandeld. Indien nodig ook op zondagmorgen geholpen. Men zoekt altijd een oplossing, ook voor vervangend vervoer.

Eef van der Kroft (Schaijk)
14-11-2018

TOP

T vd Heuvel (Gorinchem)
09-11-2018

Klantvriendelijk/Informeel/Gezellig.

Jan van de Pol (Druten)
09-11-2018

Het is een zeer nette garage met vriendelijk personeel waar je altijd goed behandeld wordt. Ik zal hen zeker aanbevelen.

Adrie Steenbruggen (Druten)
09-11-2018

Wanneer een garagehouder alles volgens de daarvoor geldende regels netjes en goed doet ,ben ik daarmede zeer tevreden.

J.C.M. Berris (Druten)
02-11-2018

Vriendelijk, communicatie perfect, goede service. Alle vragen die wij hadden zíjn behandeld en netjes afgerond.

Marco (Druten )
02-11-2018

Zeer klantvriendelijk en prima service.

Wilma Peelen
29-10-2018

Zijn erg klant...lees vrouw...vriendelijk. Komen de gemaakte afspraken na. Eerlijke reparatie voor een eerlijke prijs.

D. Hendriks (Hernen)
29-10-2018

De uitstraling en de afhandeling was prima. Leenscooter en een kopje koffie.

Ruud Hoffman (Wamel)
11-10-2018

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.