9,3
421 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Oijen

9,3

421 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Een betrouwbare dealer. Kennis van zaken. Goed persoonlijk contact.

Ron Noppen (Beneden-Leeuwen)
23-07-2019

Prima service Vriendelijk en deskundig personeel. Snel afspraak te plannen.

W.Burgers
11-07-2019

Niets mis mee alleen voor 5 min 30 euro rekenen is belachelijk

Tjm v o
04-07-2019

goede service

Hans Wooninck (Beuningen)
04-07-2019

Je krijgt te maken met zeer vriendelijke mensen die de klant het gevoel geven welkom te zijn! Je krijgt deskundig advies en men is zeer behulpzaam bij vragen. Kortom een Top bedrijf waar andere Toyota dealers nog van kunnen leren!!!

Hans van Tuijl (Wamel)
28-06-2019

vriendelijk en correct

J.Gerets (Nijmegen)
21-06-2019

Opnieuw een transactie waar ik met volle tevredenheid terugkijk op het gehele traject van informatie-overdracht tot afhandeling. Een welgemeend compliment!

William Smits (Maasbommel)
21-06-2019

Fijn bedrijf met persoonlijke aandacht voor de klant . Lekker kleinschalig , je weet met wie je te doen hebt . Makkelijk afspraken maken, en goede service .

Hr. H. Van Beurden (Breda)
07-06-2019

Doen wat ze beloven.

H.R. van Eldik (Wamel)
07-06-2019

Zeer klant vriedelijk. Weet waar ze over praten en goede service

Frans (Alphen)
31-05-2019

Gewoon goed.

Jan Rutten (Ewijk)
24-05-2019

Prima garage, correcte service en fijn personeel.

René megens
22-05-2019

goede service, doen wat ze zeggen, behulpzaam personeel, al 30 jaar klant zonder klachten

J. van Leeuwen (Boven-Leeuwen)
24-04-2019

Ik ben zeer tevreden met mijn Toyota dealer.

Harry Janssen (Arnhem)
18-04-2019

Zeer vriendelijk en deskundig. Fijne mensen die meedenken en flexibel zijn. Altijd goed geholpen. Zowel bij reparaties als bij aanschaf.

Anne van Ligtenberg (Tiel)
09-04-2019

Zeer klant vriendelijk en mee denkende personeelsleden.

Mevr. T. Van Leijden (Alphen)
09-04-2019

Een prettig bedrijf waar service nog hoog in het vaandel staat!! Aardig aan de receptie, en de monteurs zijn altijd berijd voor uitleg, en behulpzaam. Zo kan TOYOTA met hun kennis, wederom de 24uur van Le Mans 2019 winnen!!

Wil Schellekens (Vught)
13-03-2019

Het is allemaal weer netjes en goed opgelost. Dank hiervoor.

Dorien van Rossum (Beneden leeuwen )
21-02-2019

Zoals verwacht van Toyota komen ze op mij bij Van Oijen betrouwbaar over. Mensen die weten waar ze mee bezig zijn en geen praatjesmakers als verkopers.

Joery Driessen (Bergharen)
06-02-2019

zeer goede service onder anderen, haal en breng service. Correcte behandeling en erg vriendelijk .

Dhr. W. Egging
03-02-2019

Ik vind de service perfect, en ook vriendelijk en behulpzaam personeel.

Ingel van den Boomgaard (Yerseke)
25-01-2019

goede service vriendelijk personeel

Gertie Janssen (Dreumel)
25-01-2019

Zeer goede service, duidelijk overleg als er andere dingen zijn die tegengekomen worden tijdens reparatie.

M. Florussen (Druten)
18-01-2019

Vriendelijk te woord gestaan, vriendelijke mensen maar de klacht waar ik voor kwam is niet opgelost. Er zou overleg gepleegd worden en er zou contact met mij opgenomen worden hoe nu verder.......niets meer gehoord.

Eric van Beek (Heumen. )
16-01-2019

klantvriendelijk ontvangen

Jo van Kerkhof (Beneden Leeuwen)
09-01-2019

Goede service en vriendelijke personeel

J de vries
04-01-2019

Deze garage geeft mij een vertrouwd gevoel en dat al 17 jaar ondanks dat ik er ver voor moet rijden. (Ik kocht bij hen mijn eerste Toyota) en ben altijd naar tevredenheid geholpen !!

Ton M (Nijmegen)
04-01-2019

Fijn personeel, vriendelijk, duidelijk.

Joop van der Sluijs (Druten)
03-01-2019

Tevreden

Mevr. Van Deutekom
19-12-2018

Bij Toyota bedrijf van Oijen is de klant geen koning maar KEIZER. Ze werken er netjes en zijn correct.Wij willen geen andere garage!!

Familie van der Stoep (Boven-Leeuwen)
19-12-2018

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.