9,3
441 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Oijen

9,3

441 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Goede kwaliteit van service

M.Florussen (Druten)
24-09-2019

bij van Oijen word ik als klant gewaardeerd en de service is uit de kunst. Hier zijn ze klantvriendelijk

Harry Janssen (Arnhem)
24-09-2019

Tevreden klant door de jaren

Willem Janssen (Elst O.B)
23-09-2019

Ben al 20 jaar een tevreden klant, zoals bij de receptie, als in de werkplaats.

Theo Zondag (Beneden leeuwen )
03-09-2019

Klant vriendelijkheid Goed advies

Lard van den broek (Druten)
23-08-2019

Zeer tevreden ik kan goede afspraken maken, ze zijn vriendelijk en beleeft.

Gerda Noij (Ewijk)
16-08-2019

klantvriendelijk , erg behulpzaam. staan direct klaar om je te helpen .

mevr. HJM Elbers (Winssen)
14-08-2019

Klantvriendelijk en correcte afhandeling van de onderhoudsbeurt.

Ton Kotter (Beuningen)
14-08-2019

Een vriendelijk familiebedrijf met gekwalificeerd personeel. Geven een duidelijk een eerlijk advies.

® (Beneden-Leeuwen)
14-08-2019

goede service je wordt altijd snel en goed geholpen denken met je mee op een prettige manier .

Adrie Steenbruggen (Druten)
09-08-2019

Zij staan voor wat zij beloven!

Theo Roelofs (Druten)
07-08-2019

Goede service en een heel betrouwbaar adres om een Toyota te kopen of in onderhoud te hebben!

Bert
07-08-2019

betrouwbaar in (nakomen) afspraken, vakbekwaan en hulpvaardig

DHR j. kRAL
02-08-2019

Goede ervaring met de ontvangstbalie en de monteurs.Naar mijn mening kent de Directeur zijn klanten niet.

Will. van de Pol (Dreumel)
31-07-2019

Dit bedrijf heeft mij zeer vakkundig begeleid in de aankoop van mijn nieuwe Toyota. Daarnaast zijn alle medewerkers klantvriendelijk.

Dhr. A.J.M. van Vliet (Dreumel.)
31-07-2019

Wat een fijn garagebedrijf. Vriendelijke, behulpzame en kundige vakmensen.

Ronald Orlemans (Beneden-Leeuwen)
26-07-2019

nemen de tijd en goede uitleg

ger van dreumel
26-07-2019

Autobedrijf van Oijen is een garage waar de klant nog steeds koning is.In al de jaren dat wij klant zijn bij autobedrijf van Oijen zijn we op een zeer correcte manier geholpen. Als er eens iets met de auto is, staan ze direct voor je klaar. Gelukkig komt dit maar zeer sporadisch voor, daarom hebben wij jaren geleden al voor een Toyota gekozen. Toyota en autobedrijf van Oijen passen goed bij elkaar, beiden zijn zeer betrouwbaar. In één woord klasse! Ga zo door.

Ans Jansen (Horssen)
24-07-2019

Zeer prettige medewerkers en uitstekende service!

Willem Berendse
23-07-2019

Vriendelijk neemt de tijd en geven feed back

Gerrie en John Scholtes (Afferden)
23-07-2019

Een betrouwbare dealer. Kennis van zaken. Goed persoonlijk contact.

Ron Noppen (Beneden-Leeuwen)
23-07-2019

Prima service Vriendelijk en deskundig personeel. Snel afspraak te plannen.

W.Burgers
11-07-2019

Niets mis mee alleen voor 5 min 30 euro rekenen is belachelijk

Tjm v o
04-07-2019

goede service

Hans Wooninck (Beuningen)
04-07-2019

Je krijgt te maken met zeer vriendelijke mensen die de klant het gevoel geven welkom te zijn! Je krijgt deskundig advies en men is zeer behulpzaam bij vragen. Kortom een Top bedrijf waar andere Toyota dealers nog van kunnen leren!!!

Hans van Tuijl (Wamel)
28-06-2019

vriendelijk en correct

J.Gerets (Nijmegen)
21-06-2019

Opnieuw een transactie waar ik met volle tevredenheid terugkijk op het gehele traject van informatie-overdracht tot afhandeling. Een welgemeend compliment!

William Smits (Maasbommel)
21-06-2019

Fijn bedrijf met persoonlijke aandacht voor de klant . Lekker kleinschalig , je weet met wie je te doen hebt . Makkelijk afspraken maken, en goede service .

Hr. H. Van Beurden (Breda)
07-06-2019

Doen wat ze beloven.

H.R. van Eldik (Wamel)
07-06-2019

Zeer klant vriedelijk. Weet waar ze over praten en goede service

Frans (Alphen)
31-05-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.