9,4
511 beoordelingen
Terug naar overzicht
corona virus.png

Berichtgeving Corona virus

Ook wij volgen de ontwikkelingen rondom het corona virus en zullen bij onze dienstverlening uitgaan van de richtlijnen van het RIVM en de overheid.

Bij deze willen wij u informeren dat al onze werkzaamheden op dit moment (naar verwachting) voortgezet kunnen worden.

Werkplaats:

Zonder tegenbericht, zullen alle afspraken gewoon doorgaan. Indien een afspraak om onvoorziene redenen niet door kan gaan, dan nemen wij contact met u op.
Wel, verzoeken wij u om afspraken zo veel mogelijk telefonisch te maken. U kunt ook gemakkelijk een onderhoudsafspraak inplannen via ons online planbord: https://www.toyota-vanoijen.nl/onderhoud/service-onderhoud/onderhoudsafspraak. Heeft u een afspraak gepland staan, maar gaat u liever niet de deur uit? Dit begrijpen wij natuurlijk. U kunt in dit geval het beste telefonisch contact met ons opnemen. Samen kijken we dan naar de meest geschikte oplossing.

Verkoop:

Heeft u interesse in een nieuwe of tweedehands auto? Wij staan voor u klaar. Ook in dit geval begrijpen we het als u liever niet de deur uitgaat. Toch kunnen wij al veel voor u betekenen. Onze informatieverstrekking kan bijvoorbeeld via de telefoon of e-mail plaatsvinden. Ook kunnen wij u van extra beeld- en videomateriaal voorzien, mocht u interesse hebben in een voertuig.

Contact:

Heeft u nog vragen over dit bericht? Schroom dan niet om contact op te nemen via sophie@auto-oyen.nl of via ons telefoonnummer 0487-591374. Mocht de situatie in de komende periode wijzigen waardoor we eventueel nieuwe maatregelen moeten treffen, dan kunt u deze informatie op onze website en social media kanalen vinden.