9,3
476 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Oijen

9,3

476 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

adequaat personeel,behulpzaam, goede uitleg en vriendelijke receptie.Erg goed bedrijf!

andre van eck (maasbommel)
22-06-2016

Ze zijn goed en vriendelijk

Mv. Janssen (Deest)
08-06-2016

Betrouwbaar, goede service, zeer klantvriendelijk

N. van Helvoort (Boven-Leeuwen)
08-06-2016

Omdat wij zeer tevreden zijn eigenlijk over alles. Prettige receptie, telefoniste, monteurs en verkopers. Wij worden altijd zeer prettig behandeld, en wij zijn ook zeer tevreden over onze Aygo

R. Renkens (Wamel)
02-06-2016

komt eerlijk over,valt mee te onderhandelen en geeft waar voor zijn geld

T vd Heuvel (Gorinchem)
01-06-2016

Het is een prima bedrijf

Anoniem
24-05-2016

Vriendelijk aan de receptie, lossen problemen naar tevredenheid op.

Anoniem
18-05-2016

Goede garage. Ondanks het mooie gebouw (Een geweldige verbetering i.v.m. de vroegere huisvesting) zijn de gevraagde prijzen heel normaal gebleven. Een aanrader voor de gehele streek!

Dhr. W. de Valk (Druten)
13-05-2016

de correcte behandeling en het weten dat ik bijeen vertrouwde garage ben

Anoniem
02-05-2016

Goede service en kwaliteit.

Ton Kotter (Beuningen)
29-04-2016

Nemen tijd voor de wensen van de klant

Dhr. Florussen (Druten)
29-04-2016

De mensen zijn vriendelijk en service gericht. Er word probleem oplossend gewerkt en mee gedacht met de klant.

Anoniem
14-04-2016

We worden altijd vriendelijk ontvangen en hebben in de 8 jaar dat we onze Toyota hebben, nog nooit een klacht gehad!

Anoniem
06-04-2016

Een leuke garage, waar de klant nog een naam heeft en zeker geen nummer is! Vriendelijke jonge dame aan de receptie en een gratis haal en breng service.

Gerard Hol (Beneden-Leeuwen)
31-03-2016

Ik wordt correct geholpen en krijg uitleg waar dat nodig is.

Th. Van Leijden (Alphen)
30-03-2016

Zeer klantvriendelijk en betrouwbaar. Men weet van tevoren wat de kosten zijn en bij onverwachte dingen neemt men contact op om te overleggen. Bij ophalen van de auto wordt volledig uitleg gegeven over de reparatie/onderhoud van de auto.

Anoniem
29-03-2016

Een autodealer zoals je het verwacht, altijd helder, duidelijk en vertrouwd.

Anoniem
17-03-2016

Service/vriendelijk, ze kennen je nog

Dhr van Eldik (Wamel)
16-03-2016

Vakmannen waar ik prettig mee kan werken!

Anoniem
16-03-2016

klant vriendelijk en een prima service

sjaak zondag (beneden leeuwen)
09-03-2016

prima kwaliteit, voorlichting, vriendelijkheid en bekwaamheid personeel

Anoniem
07-03-2016

Betrouwbaar Klantvriendelijk Afspraken worden nageleefd Prijs en kwaliteit in evenwicht

Louis van de camp (Megen )
02-03-2016

Het is de meest betrouwbare autodealer die we ooit hebben meegemaakt! De klant is hier koning ( keizer, zullen we zeggen !! ) het personeel is ongelooflijk vriendelijk en je voelt je altijd gehoord. Prettig om zaken mee te doen.

Familie van der Stoep (Boven-Leeuwen)
24-02-2016

Goede uitleg en behandeling, vooraf prijsopgaaf die klopt, vriendelijk en deskundig personeel, behulpzaam en meedenkend.

Anoniem
17-02-2016

De hartelijke ontvangst. De service (Toyota eigen) De manier van zaken doen bij inruil.

F.N. (Druten)
22-01-2016

Vriendelijk en vakkundig personeel.

Anoniem
18-01-2016

Goede service, persoonlijk ze kennen je naam en wensen.

Jan-Willem (Wijchen)
24-12-2015

De Dealer is perfect ik heb wel klachten op TOYOTA !!!!

Bart Gijsbers (Beneden Leeuwen)
23-12-2015

Kort en krachtig een fijne dealer met fantastisch personeel

Karel van gestel (Oss)
23-12-2015

Vertrouwenwekkend. Vriendelijk, vakkundig en correct. Qua imago, een uitstekende vertegenwoordiger voor de hele autobranche!

Jan Peters (Horssen)
09-12-2015

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.