9,3
476 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Oijen

9,3

476 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Gewoon vriendelijk en betrouwbaar ze zijn gewoon goed

R.en Fr.Janssen (DEEST)
09-12-2015

Word altijd heel goed geholpen.

Roel van Kessel (Alem)
26-11-2015

Vanwege vriendelijkheid, behulpzaamheid en duidelijkheid.

Mevr. v.d. Velden (Heerewaarden)
25-11-2015

klantvriendelijk, goede service, meedenken, betaalbaar

Jan van Kerkhof (Beneden Leeuwen)
11-11-2015

Ik ben al ongeveer 32 jaar klant van deze garage. Heb enkele netelige situaties meegemaakt met mijn auto's in t verleden door eigen toedoen. Maar altijd fantastisch geholpen. Waar ik ook was, ze komen me ophalen met twee werknemers. Ook in de garage is er een prettige sfeer bij de receptie. Er word ook altijd overlegd op een prettige manier. Niets is teveel.

Anoniem
09-11-2015

Fijne dealer. Werken zeer vriendelijke mensen. Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Werken er hard voor om klanten tevreden te stellen.

Peter van Dee (Wijchen)
02-11-2015

Gewoon een eerlijk garagebedrijf met vriendelijk, deskundig personeel, bovendien: als je even moet wachten: de koffie is er prima!

Anoniem
28-10-2015

Zeer tevreden over de service. Vriendelijk personeel, kwaliteit is goed, ze nemen alle tijd voor de klant, verhouding prijs-kwaliteit is goed.

Anoniem
26-10-2015

Goed afgehandeld na de hagelschade (top) Ziet er weer netjes uit.

Henni de Jong (Alphen)
21-10-2015

Deze dealer heeft in al die jaren veel vertrouwen bij mij plus een heel goed gevoel

Anoniem
14-10-2015

Ik ben pretig geholpen

Anoniem
13-10-2015

Wat vooraf wordt afgesproken wordt correct nagekomen, ik wordt altijd prettig te woord gestaan. Met andere woorden, ik ben zeer tevreden. Met vriendelijke groet, een tevreden Toyota rijder.

Wil Gregoor (Druten)
12-10-2015

Als je Toyota een beurt nodig heeft, is dit het beste adres om heen te gaan. De klant is KONING hier en alles verloopt zoals het hoort. Geen plotselinge extra kosten alles hoor je vooraf. Het personeel is super vriendelijk en behulpzaam. Je voelt je bij deze dealer belangrijk! Het is persoonlijk en warm. Het is een echte aanrader.

Anne van der Stoep (Boven-Leeuwen)
05-10-2015

Goede sevice en vriendelijke bejegening

J. de Jong (Beneden Leeuwen)
30-09-2015

prijs kwaliteit verhouding

Anoniem
23-09-2015

Klantvriendelijk oprecht, meedenkend, kennis

Henny Poulussen (Druten)
23-09-2015

zeer betrouwbaar .

Cor van Os (Dreumel)
23-09-2015

Ik vertrouw deze mensen en het bedrijf. Telkens opnieuw wordt dat bevestigd. Persoonlijke aandacht en service. Ook onderling is de stemming prima. Daarom nauwelijks verloop in medewerkers.

Ronald van Vierzen (Nijmegen)
21-09-2015

Ik vind de persoonlijke benadering erg prettig, en je voelt je welkom. Er wordt ook naar je geluisterd.

Frans Wouters (Druten)
16-09-2015

Toyota dealer van Oijen is een garage waar men de klant nog kent. De klant staat hier nog centraal en er wordt meegedacht als er eens problemen zijn, wat overigens zelden voorkomt. Inmiddels hebben wij drie Toyota's bij van Oijen gekocht en ook de vierde gaan wij daar zeker kopen. Goede service, vakbekwaam, klantvriendelijk, kortom een garage die ik iedereen kan aanbevelen.

Cor Jansen (Horssen)
16-09-2015

Prima dealer vriendelijk en vakbekwaam personeel

Mevr.G.E.M. Berends-Mensink (Ewijk)
11-09-2015

Omdat het een sympathiek bedrijf is,met gemotiveerd personeel,vriendelijk,en deskundig.

Mevr.Henny Kootkar (Rossum)
11-09-2015

Dik tevreden over dit autobedrijf goede service en lekkere koffie groet bas

Bas Ouwens (Dordrecht)
11-09-2015

Deze auto is de 2e auto die besteld is de eerste had dak schade en werd zonder problemen weer in genomen en er werd een nieuwe besteld.

Arthur Boers (Ben Leeuwen)
11-09-2015

Bij mijn dealer wordt je altijd correct te woord gestaan door de medewerkers van de receptie en ook door de diverse monteurs waar je een bepaalde band mee krijgt.

Leo Kuijpers (Beneden-Leeuwen)
11-09-2015

Dit bedrijf kan ik omschrijven als een zeer positieve ervaring. De medewerkers zijn vriendelijk, hebben kennis van zaken en luisteren naar de klant.

Tommy van Beem (Beneden-Leeuwen)
19-08-2015

Een uitstekende service van het begin tot aan het eind.

Anoniem
19-08-2015

Reeds acht jaar bij deze dealer, zonder problemen.

W. van de Pol (Dreumel)
06-08-2015

Een bedrijf met betrokken medewerkers die je werkelijk het gevoel geven dat er aandacht is voor de klant. Denken mee met de klant en dit geeft een positief en vertrouwd gevoel.

Senga Coaching (Tiel)
05-08-2015

behulpzaam en vriendelijk

Anoniem
15-07-2015

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.