9,3
476 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Oijen

9,3

476 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

prettige ontvangst. goede voorlichting. duidelijke offerte.

Febo Naaijer (Druten)
26-01-2015

Puur op basis van vertrouwen in deze dealer in het verleden opgedaan hebben mij doen besluiten om na 41 jaar Toyota te hebben gereden weer een Toyota bij hen te kopen. Ze hebben ons altijd netjes geholpen. Wij hebben er over gedacht om een ander merk te kopen, gezien de onbeschoft dure onderdelen van Toyota, maar gezien de opgebouwde relatie toch weer besloten om bij hen weer een auto te kopen. Als die onderdelen zo duur blijven, is de kans groot, dat wij een keer overstappen.

Joyce en Ton Zaal (Beneden-Leeuwen)
26-01-2015

Als garage van Oijen er niet was zou ik waarschijnlijk geen Toyota rijden.

Dhr. Van Heck (Beneden Leeuwen)
26-01-2015

Afspraken zijn duidelijk. Ik word netjes ontvangen en ga ervan uit dat de auto goed nagekeken wordt.

Anoniem
30-12-2014

De behandeling is vriendelijk en correct

Anoniem
30-12-2014

Ik ben al jaren klant en je wordt er nog persoonlijk behandeld, je bent er geen nummer!

Anoniem
29-12-2014

Goede service, persoonlijk, kleinschalige opzet

Anoniem
24-12-2014

Klantvriendelijk en service gericht.

H.Hendriks (Horssen)
23-12-2014

Goede service, staan direct voor je klaar. Zeer klantvriendelijk.

Rian de Jong (Altforst)
08-12-2014

prima geholpen fijn personeel afspraken goed nagekomen

R. van Hees (Druten)
04-12-2014

Omdat ik altijd erg goed word geholpen.

Roel van Kessel (Alem)
02-12-2014

Prima service vriendelijk mensen zeer goed geholpen.

Anoniem
02-12-2014

betrouwbaar zeer vriendelijk wordt altijd goed geholpen

Carla van Leeuwen (Beneden-Leeuwen)
27-11-2014

betrouwbare wagen en personeel kennis van zaken

Jan van Kerkhof (Beneden-Leeuwen)
29-10-2014

De dienstverlening is goed! Als je een auto hebt ingeruild wordt die verkocht voor bijna twee maal de inruilprijs. Dat vind ik niet helemaal in evenwicht!

Gerard GBJM van der Heide (Druten)
28-10-2014

Super bedrijf

Joost (Beneden-Leeuwen)
27-10-2014

Omdat we heel goed behandeld worden en correct te woord worden gestaan en dat men klantvriendelijk is.

J J Janssen (Druten)
27-10-2014

Pluspunten: Persoonlijke benadering (je wordt met je naam aangesproken!) Altijd vriendelijke en ter zake doende uitleg. Klein en overzichtelijk bedrijf geode auto's

Anoniem
27-10-2014

Fijne dealer met medewerkers die vriendelijk zijn op een normale manier. Medewerkers die weten wat de klant wil.

Familie van Dee (Wijchen)
27-10-2014

Zeer klantvriendelijk, altijd bereid om je te helpen. Goede prijsopgaaf van te voren voor de te verwachtte onderhoud of reparatie.

Anoniem
23-10-2014

prima service en aardig personeel

Mevr. janssen (Dreumel)
22-10-2014

Prettige omgang, er is een luisterend oor en met je problemen wat de auto betreft wordt indien mogelijk iets gedaan.

Gerard Jansen (Appeltern)
21-10-2014

Altijd een luisterend oor als er een probleem met de auto is (gelukkig weinig). Goede service van de front-office medewerkers en monteurs die klantvriendelijk zijn oplossingsgericht denken.

Davids, GBL (Bergharen)
21-10-2014

Een acht is een heel goed cijfer van een tevreden klant

Anoniem
16-10-2014

zeer klant vriendelijk, toegankelijk, zeer behulpzaam, gezellig personeel die alle tijd voor je nemen!

Frans van der Stoep (Boven-Leeuwen)
15-10-2014

De klant is daar ECHT koning !

Anne van der Stoep (Boven-Leeuwen)
15-10-2014

je wordt correct behandeld en netjes te woord gestaan.

Dhr. F.G. Wouters (Druten)
13-10-2014

Goede betrouwbare dealer met uitstekende service.

Anoniem
07-10-2014

ben gewoon tevreden, overleggen en het is goed

Wilma de Leeuw (Boven-Leeuwen)
03-10-2014

vriendelijk personeel

T.T.C.B. van der Sluijs
03-10-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.