9,3
486 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Van Oijen

9,3

486 beoordelingen

Filter

Prima dealer vriendelijk en vakbekwaam personeel

Mevr.G.E.M. Berends-Mensink (Ewijk)
11-09-2015

Omdat het een sympathiek bedrijf is,met gemotiveerd personeel,vriendelijk,en deskundig.

Mevr.Henny Kootkar (Rossum)
11-09-2015

Dik tevreden over dit autobedrijf goede service en lekkere koffie groet bas

Bas Ouwens (Dordrecht)
11-09-2015

Deze auto is de 2e auto die besteld is de eerste had dak schade en werd zonder problemen weer in genomen en er werd een nieuwe besteld.

Arthur Boers (Ben Leeuwen)
11-09-2015

Bij mijn dealer wordt je altijd correct te woord gestaan door de medewerkers van de receptie en ook door de diverse monteurs waar je een bepaalde band mee krijgt.

Leo Kuijpers (Beneden-Leeuwen)
11-09-2015

Dit bedrijf kan ik omschrijven als een zeer positieve ervaring. De medewerkers zijn vriendelijk, hebben kennis van zaken en luisteren naar de klant.

Tommy van Beem (Beneden-Leeuwen)
19-08-2015

Een uitstekende service van het begin tot aan het eind.

Anoniem
19-08-2015

Reeds acht jaar bij deze dealer, zonder problemen.

W. van de Pol (Dreumel)
06-08-2015

Een bedrijf met betrokken medewerkers die je werkelijk het gevoel geven dat er aandacht is voor de klant. Denken mee met de klant en dit geeft een positief en vertrouwd gevoel.

Senga Coaching (Tiel)
05-08-2015

behulpzaam en vriendelijk

Anoniem
15-07-2015

omdat alles snel ,goed en volgens afspraak is verlopen

Broer van oijen (altforst)
15-07-2015

Erg goede service!

Miriam de Weijert (Boven-leeuwen)
13-07-2015

altijd vriendelijk en je wordt correct geholpen en kennis van zaken

Tineke van Egmond (Rijnsburg)
22-06-2015

alles correct

J.Gerets (Nijmegen)
17-06-2015

prima garage - het personeel is aardig en correct - de werkplaats is toegankelijk als nodig .

H.van Hees
17-06-2015

super

Teun vd Heuvel (Gorinchem)
17-06-2015

zeer klantvriendelijk, ze bellen als er iets is, duidelijke uitleg, heb zeer veel vertrouwen in dit bedrijf!

Pietje Dekkers (Boven-Leeuwen)
17-06-2015

prima service, wordt naar je geluisterd, gezellig sfeertje onder elkaar.

Anoniem
03-06-2015

je word er zeer vriendelijk en naar volle tevredenheid geholpen.

A Beumer (Leur)
28-05-2015

Het is mijn eerste keer, en was tevreden, misschien de volgende keer een betere score

Hannelore van Nood (Deest)
27-05-2015

De sfeer die er in het bedrijf hangt is erg positief. Men wordt er als klant behandeld zoals men dat graag ziet, en niet als een nummer, wat vaak bij grotere bedrijven wel het geval is.

J.M. van Son (Nijmegen)
26-05-2015

betrouwbaar, klantvriendelijk en vakkundig

Anoniem
20-05-2015

Eigenlijk was alles perfect. Maar een 9 of een 10 geef ik nooit.

Bert van Elk (Beneden-Leeuwen)
20-05-2015

in alles correct

Jo Gerets (Nijmegen)
18-05-2015

Dik tevreden over dit autobedrijf: goede service, duidelijk, men kent de klant, zeer behulpzaam, geen minpunten!

Van Dongen (Elst)
18-05-2015

Als wij iets aan onze auto hebben, kunnen we er meteen langsrijden. Als ze kunnen maken ze het meteen. en anders een leenauto. Perfect

Leo van Ooijen (Beneden-Leeuwen)
18-05-2015

aardig personeel vakbekwaam en persoonlijk advies

Anoniem
13-05-2015

Uitstekend. Vertrouwenwekkend, vriendelijk, deskundig, duidelijke informatie.

Gerard GBJM van der Heide (Druten)
29-04-2015

Goede service en lekkere koffie, ik ben tevreden.

Anoniem
29-04-2015

supervriendelijke, snelle en correcte service en vakkundige vakmensen.

Anoniem
25-03-2015