9,3
476 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Oijen

9,3

476 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

omdat alles snel ,goed en volgens afspraak is verlopen

Broer van oijen (altforst)
15-07-2015

Erg goede service!

Miriam de Weijert (Boven-leeuwen)
13-07-2015

altijd vriendelijk en je wordt correct geholpen en kennis van zaken

Tineke van Egmond (Rijnsburg)
22-06-2015

alles correct

J.Gerets (Nijmegen)
17-06-2015

prima garage - het personeel is aardig en correct - de werkplaats is toegankelijk als nodig .

H.van Hees
17-06-2015

super

Teun vd Heuvel (Gorinchem)
17-06-2015

zeer klantvriendelijk, ze bellen als er iets is, duidelijke uitleg, heb zeer veel vertrouwen in dit bedrijf!

Pietje Dekkers (Boven-Leeuwen)
17-06-2015

prima service, wordt naar je geluisterd, gezellig sfeertje onder elkaar.

Anoniem
03-06-2015

je word er zeer vriendelijk en naar volle tevredenheid geholpen.

A Beumer (Leur)
28-05-2015

Het is mijn eerste keer, en was tevreden, misschien de volgende keer een betere score

Hannelore van Nood (Deest)
27-05-2015

De sfeer die er in het bedrijf hangt is erg positief. Men wordt er als klant behandeld zoals men dat graag ziet, en niet als een nummer, wat vaak bij grotere bedrijven wel het geval is.

J.M. van Son (Nijmegen)
26-05-2015

betrouwbaar, klantvriendelijk en vakkundig

Anoniem
20-05-2015

Eigenlijk was alles perfect. Maar een 9 of een 10 geef ik nooit.

Bert van Elk (Beneden-Leeuwen)
20-05-2015

in alles correct

Jo Gerets (Nijmegen)
18-05-2015

Dik tevreden over dit autobedrijf: goede service, duidelijk, men kent de klant, zeer behulpzaam, geen minpunten!

Van Dongen (Elst)
18-05-2015

Als wij iets aan onze auto hebben, kunnen we er meteen langsrijden. Als ze kunnen maken ze het meteen. en anders een leenauto. Perfect

Leo van Ooijen (Beneden-Leeuwen)
18-05-2015

aardig personeel vakbekwaam en persoonlijk advies

Anoniem
13-05-2015

Uitstekend. Vertrouwenwekkend, vriendelijk, deskundig, duidelijke informatie.

Gerard GBJM van der Heide (Druten)
29-04-2015

Goede service en lekkere koffie, ik ben tevreden.

Anoniem
29-04-2015

supervriendelijke, snelle en correcte service en vakkundige vakmensen.

Anoniem
25-03-2015

Omdat 8 goed betekent. Wat zouden we heerlijk leven als alles goed was.

Anoniem
23-03-2015

resepectvol vriendelijk eerlijk gastvrij alletijd

M.v.Dinteren (Wamel)
23-03-2015

Een prima zaak allen de afstand naar Vught is groot.

WAM Schellekens (Vught)
25-02-2015

Het is voor mij een prima garage. De klant is hier nog Koning. Zonder veel vragen en uitleg worden de werkzaamheden perfect uitgevoerd. De auto is op het afgesproken tijdstip gereed. Bij het ophalen van de auto worden uitgevoerde werkzaamheden en de factuur besproken.

W. J. den Breejen (Beuningen)
11-02-2015

Goede service, vriendelijkheid en gemoedelijkheid.

M. J. Kostwinder (Hippolytushoef)
11-02-2015

Wij zijn tot nu toe zeer tevreden en hopen dat ook te blijven in de toekomst.

Jo van Kerkhof. (Beneden Leeuwen.)
09-02-2015

Je wordt als klant behandeld, vriendelijk, lijkt mij als niet technisch zijnde een kundig bedrijf. Ik vraag me wel af of je een vaste klant de kosten van vervanging lampen ( dus niet de lampen zelf) in rekening moet brengen.

Anoniem
04-02-2015

Een fijn bedrijf met een fijn korte lijnen structuur en waar volgens mij met plezier gewerkt word ik zou zeggen ga zo door

Karel van gestel (Oss)
04-02-2015

Vooral vriendelijkheid van het personeel en de samenwerking met de klant een probleem oplost.

G.J.J.van Ballegoij
04-02-2015

We zijn correct en netjes behandeld. Alles is goed uitgelegd. Wij vonden het uitstekend!

Ricky Dekkers (Boven-Leeuwen)
28-01-2015

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.